Om Ny i Villa

Från början var vi två killar som hade idéer som inte gick att utveckla på våra dåvarande arbeten.

Vi hade lång erfarenhet av både media och reklam och har varit med och utvecklat både tidningar & riktade reklamutskick genom åren dock mest mot fastighetsbranschen & arkitektvärlden.

Då ROT avdraget fått många företag att arbeta uteslutande mot villamarknaden så hade vi länge sneglat åt den marknaden men inte haft möjlighet att genomföra detta som anställda, så vi bestämde oss för att det var fokus på villamarknaden som vårt första projekt skulle ha.

Men vi ville skilja oss från de mer traditionella medierna som historiskt sett ofta arbetat väldigt brett och fokuserat på att öka antalet mottagare istället för att se till kvalitén på mottagarna, därför valde vi ut en målgrupp som i väldigt stor utsträckning renoverar & investerar i sina hem, nämligen nyblivna villaägare.

Samtidigt märkte vi att det saknades ett riktigt bra alternativ för annonsörer om man inte ville gå ut på bred front med stora investeringar där man ofta betalar för ointressanta kontakter.

Med denna bakgrund så startade vi Ny i Villa AB.

Så, här är vi nu, vi gillar vårt nya sätt att jobba och om man ska förklara tanken med Ny i VillaRadhus på ett kortfattat sätt så är det att ge olika tips, råd och inspiration för att förbättra villalivet för nyblivna villaägare samt de som renoverar och bygger om hemma.

Framtiden kommer att bjuda på ständiga utvecklingar i form av olika redaktionella förbättringar och ett fortsatt lyssnande på våra annonsörer.

Tillsammans med Er annonsörer försöker vi alltid göra varje utgivning till den bästa någonsin.

Tack för ordet!

Juha & Mikael